Dj Roeselare, donderdag 10 november verzorgden we een dj set voor 400 genodigden in de showroom van het westvlaams tegelhuis. (Roeselare) dj set in combinatie met live saxofonist SaxoJoe. Impe catering zorgde dat genodigden niets tekort kwamen en de ogen werden geprikkeld door een knappe modeshow by Deleye Roeselare.

Dj Yargo plaatst een discobar voor je bedrijfsfeest en/of personeelsfeest in de provincie West Vlaanderen. Ieder event is uniek en wordt afzonderlijk besproken. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de formule, discobar vs Saxofonist. Alle info (prijzen, beschikbaarhied,…) van de artiest via info@dj-yargo.be  Alle aanvragen krijgen binnen de 48h een reply en zijn uiteraard vrijblijvend.

Verras de genodigden en til je event naar een hoger niveau en boek de combinatie dj – saxofonist. In een standaard formule speelt de saxofonist ongeveer 2h live naadloos mee met de gedraaide tracks van de discobar, dj. Nog niet overtuigd … doen 😉
Dj voor bedrijfsfeest, ga met je collega’s stevig uit de bol en vergeet de dagdagelijkse sleur,  laat je volledig gaan op de hits van vroeger en nu. Misschien ontpopt je saaiste collega zich wel tot danswonder van de avond en leer je je collega’s van een andere kant kennen. Een onvergetelijke avond resulteert in een perfecte teambuilding !

DJ-YARGO
Koen Patteeuw
Evert van ’t Padstraat 30
8310 Assebroek (Brugge)

Volg Dj Yargo op Facebook

Gsm: 0473 35 85 60
Website: www.dj-yargo.be
Email: info@dj-yargo.be